Het 40 jarig jubileum:

Op zondag 26 april a.s. In de st. Jan de Doper kerk te Zutphen.

 

In de eucharistieviering van zondag 26 april om 10.00 uur zal de Cappella St. Jan een bijzondere viering opluisteren in de St. Janskerk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum.

Uitgevoerd wordt o.a. de “Kleine Orgelmesse” van J. Haydn. Ook zullen het Laudate Dominum en het Ave Verum van W. A. Mozart gezongen worden, naast de gebruikelijke psalmen en liederen. Hierbij wordt instrumentale medewerking verleend door professionele musici (viool 1 Rémy Baudet, viool 2 Arwen Bouw, cello Inja Botden, bas Hendrik-Jan Wolfert, fagot Kim Stockx en orgel Theo Meurs). De sopraan Ellen Pieterse zal als soliste met onaardse schoonheid het Benedictus ten gehore zal brengen.

 

Na afloop van de dienst is er zoals gebruikelijk gelegenheid om een kop koffie en thee te drinken deze keer met een feestelijk tintje.

 

De Cappella St. Jan oefent op donderdagavond in de St. Janskerk; de Schola repeteert voorafgaand aan de viering. Uiteraard zijn nieuwe leden, die vocaal een bijdrage kunnen geven aan de liturgie, van harte welkom bij beide koren.

last modified 2018 11 01 · www.kalkowsky.nl